Nouvital

Het merk waarmee ik werk: Nouvital

Ik werk uitsluitend met de producten van Nouvital. Naast de heerlijke geur en prettige substantie is er voor alle huidtypen een product verkrijgbaar en de resultaten zijn uitstekend! Er worden vrijwel geen parfums aan toegevoegd, dit verkleint de kans op huidirritatie. Niet geheel onbelangrijk: de crèmes zijn prima te gebruiken als basis voor make-up. Vanzelfsprekend worden de producten niet op dieren getest en is de verpakking door zijn eenvoud minder belastend voor het milieu. Daarnaast is de prijs erg aantrekkelijk! Voor 19 euro heeft u al een mooie creme in een handig airless pompflacon.

Geen potje maar een airless pompflacon

De dag-en nachtcrèmes, reinigingsproducten, emulsies en serums zijn verpakt in een airless pompflacon. De airless pompflacon is:
– Erg praktisch en hygiënisch in gebruik, geen vingers in de pot maar een druk op de knop.
– Door de luchtdicht afgesloten flacon is de houdbaarheid lang, het product wordt goed beschermd.
– Makkelijk op te bergen en mee te nemen. De verpakking is van kunsstof en de dop sluit goed af.

Nouvital vertelt het zelf…

Omdat Nouvital zelf produceert zijn wij in staat kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten, tegen een aantrekkelijke prijs. Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk voor schoonheidsspecialist. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong

De producten zijn:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

Bekijk de website van Nouvital Cosmetics!